sales

Outsourcing Sales

Passion4sales zorgt voor de naambekendheid van uw bedrijf en een kwalitatieve afhandeling en opvolging van uw klanten en prospecten.
callcenter

Klantendienst/callcenter

Een vlotte telefonische bereikbaarheid vertelt alles over het imago van uw bedrijf.
debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Meer en meer bedrijven hebben te maken met financiële moeilijkheden door wanbetaling. WIj kunnen u hierbij helpen.
b-005

Headhunting

Wij vinden voor u de geschikte kandidaat na een uitgebreide en professionele screening !

Passion4sales : Onze troeven

Ondek onze diensten en aarzel niet om met ons contact op te nemen

Bedrijven kunnen op ons beroep doen voor projecten zowel op lange als korte termijn. Wij beschikken over verschillende sales profielen die opgeleid zijn om een meerwaarde te bieden aan uw bedrijf. 
Wij beschikken ook over een volwaardig callcenter met de nodige infrastructuur en professionele medewerkers. Door de jarenlange samenwerking met grote namen zoals Eneco, Monizze, J&T Lease, Engie, … beschikken wij over DE perfecte medewerkers om ervoor te zorgen dat uw bedrijf nog kwalitatiever is en u zich zelf kan richten tot uw core business.

0
Aantal outsourced sales
0
+
Aantal Business contact medewerkers
0
+
Industry Awards

Wat zijn onze troeven en meerwaarde ?

01.

Continuïteit

Wij kunnen de continuïteit van uw bedrijf garanderen. Heeft u langdurige zieke werknemers of dient u iemand heel snel te vervangen en u heeft geen tijd om deze persoon op te leiden ? Geen probleem, dankzij de veelvuldige profielen die zowel intern als extern gecoacht zijn garanderen wij u een kwalitatieve samenwerking.

02.

Flexibiliteit

Aangezien wij in het verleden opdrachten hebben gehad voor energie, maaltijdcheques, … hebben wij verschillende profielen beschikbaar en kunnen wij snel switchen naar een andere functie binnen uw bedrijf via dezelfde aanspreekpunt bij Passion4Sales.

03.

Besparing

Het is algemeen geweten dat werken via outsourcing een serieuze invloed heeft op de opbrengstenverantwoording van een bedrijf en aanzienlijke besparingen oplevert. Omdat wij samen met u bekijken naar de mogelijkheden, ook financieel zullen uw arbeidskosten aanzienlijk verlagen alsook uw operationele kosten wat zeker niet onbelangrijk is.

04.

Focus

Wij zorgen voor uw bedrijf van A tot Z. Van het zoeken naar een perfecte kandidaat voor uw opdracht als de opleiding en administratieve taken die erbij horen bij de opstart van een nieuwe dienst/medewerker(s). Daarom kan u zich 100% focussen op uw core business zonder stress en met een gegarandeerd succes.

Contacteer ons vandaag nog!

U wenst vrijblijvende informatie of een offerte ?

Vul ons contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw verzonden bericht, kijk zeker uw spam mails na want vaak komt deze daar terecht.

  Ons team

  nicolas

  Nicolas Sterpenich

  Co-Founder, CEO

  Nicolas is 1 van de stichters van Passion4Sales in 2013. Hij is het aanspreekpunt van Passion4Sales. Tot op heden volgt hij ieder project op de voet.
  sabine-min

  Sabine Vanthomme

  Fleet- & HR assistant

  Sabine is 1 van de “anciens” bij Passion4Sales, sinds de beginjaren zorgt zij voor de administratieve taken die horen bij de samenwerking.
  sabrina

  Sabrina De Bona

  Business Developer Manager

  Sabrina staat in voor de marketing van Passion4Sales zoals bijv. onderhoud van de websites, communicatie,… Alsook zoekt zij nieuwe projecten en doet zij de rekrutering voor nieuwe sales talenten.
  francois

  François Canart

  Co-Founder, CFO

  François staat naast Nicolas voor de dagdagelijkse leiding van Passion4Sales. Hij richt zich meer tot de financiële kant van de zaak maar staat zeker ook altijd bereid om u te woord te staan.
  WhatsApp Image 2021-06-23 at 09.27.28

  Pierre Debay

  Sales Manager

  Pierre staat voor de dagelijkse leiding van het verkoop team. Gedurende lange tijd werkt Passion4sales samen met Engie en besteden wij onze verkopers uit voor B2B en deur aan deur verkopers.

  Onze gegevens

  Hiernaast vind u onze contactgegevens.

  U kan ons ook steeds bereiken via ons facebookpagina of linked-in.

  Volg ons op facebook:  Passion4Sales

  Ons adres

  Chemin de Feluy 27
  7090 Braine le comte

  Openingsuren

  Mandag – Vrijdag …… 8u – 17u

  Zaterdag, zondag en feestdagen gesloten.

  Telefoonnummer

  +32 490 64 60 67

  Mailadres

  nicolas@passion4sales.be