Passion4sales zorgt voor de naambekendheid van uw bedrijf en een kwalitatieve afhandeling en opvolging van uw klanten en prospecten. Ons missie bestaat erin om eerst een analyse te maken van uw bedrijf en wat de vereisten zijn om ervoor te zorgen dat de samenwerking een enorm succes wordt. Niet alleen stellen wij onze professionele sales mensen aan u voor wij gaan er ook voor zorgen dat de juiste persoon op de juiste plaats zit. De bedoeling is om dankzij ons expertise en uw richtlijnen om ervoor te zorgen dat onze samenwerking en groot succes wordt zonder dat u er niet te veel tijd en moeite insteekt alsook geld !

Wij gaan als volg te werk:

① Rekrutering : Samen met u maken wij het juist profiel op en gaan we op zoek naar de geknipte persoon. Rekening houdend met de gewenste diploma, niveau maar zeker ook ervaring zullen de kandidaten niet enkel deze kwalificaties moeten bezitten maar enthousiasme mag zeker niet ontbreken. Wij zorgen intern ook voor de nodige opleidingen en bijsturing zodat u zelf geen tijd dient te steken in deze zaken en u zich kan richten op uw core business.

② Administratie/Facturatie : Samen met onze HR en fleet verantwoordelijke zullen de contracten in overleg opgemaakt worden en zullen er duidelijke afspraken gemaakt worden omtrent de arbeidsvoorwaarden van onze sales mensen. Na overleg zullen er duidelijke richtlijnen en afspraken vastgelegd worden en van zodra deze goedgekeurd zijn doen wij het nodige. Wij zorgen ervoor dat u zelf geen administratieve rompslomp heeft. Ook qua facturatie hoeft u zelf niets te doen.

③ Werkomgeving : Indien u zelf niet genoeg plaats heeft of over de nodige infrastructuur beschikt kunnen wij vanuit onze kantoren in Braine Le Comte of Ronse mensen voor u tewerkstellen. Wij zijn volledig voorzien in pc, materialen, telefooncentrale, …

④ Top resultaten : Al jaren staan er bekende namen op onze samenwerkingslijst. Door de jarenlange training, ervaring en professionele coaching en opvolging zorgen onze sales mensen voor uitstekende resultaten. Zelf volgen wij de vorderingen op de voet op om bij te treden indien nodig om zo aan de gewenste target kunnen geraken. Falen is geen optie !

Wenst u uw overheadkosten te drukken en uw omzet zien stijgen?
Contacteer ons snel om samen te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Wij werken volgens het outsourcing systeem: u betaalt een dagelijkse fee per persoon die voor u tewerkgesteld wordt of volgens het try & hire systeem : Wij zorgen voor de werving en selectie van de juiste kandidaat via een grondig analyse van zijn/haar profiel. U probeert de werknemer uit voor een periode van 6 maanden. Na deze 6 maanden kan u voor een overeengekomen bedrag de werknemer in vaste eigen loondienst aannemen. Zo kan u gedurende deze 6 maanden een evaluatie doen van de resultaten van de kandidaat en nadat hij volledig ingewerkt is kan deze persoon volledig zelfstandig voor u aan de slag en hoeft u daar ook opnieuw u niets aan te trekken van de administratieve rompslomp dat het met zich meedraagt.